27 Aprilie 2018Sursa: DGPMB

POLIŢIA CAPITALEI SOLICITĂ SPRIJIN PENTRU IDENTIFICAREA UNEI VICTIME (foto)

În data de 13 aprilie 2018, în jurul orei 08.00, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe peronul unei staţii de metrou un bărbat ar fi sustras telefonul unei călătoare.

În fapt, în urma verificărilor efectuate a rezultat că într-un tren de metrou ce se deplasa între staţiile Universitate – Piaţa Romană, mai mulţi călători au acordat sprijin unei femei care a strigat către un bărbat că-i lipseşte telefonul mobil, acesta fiind observat de către un martor în timp ce a aruncat pe jos bunul menţionat, moment în care victima şi-a recuperat prejudiciul, după care a plecat, aceasta coborând în staţia Piaţa Romană.

Bărbatul a fost  imobilizat şi condus la sediul subunităţii, în prezent fiind efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Având în vedere faptul că persoana vătămată este neidentificată până în prezent, pentru finalizarea şi tragerea la răspundere penală a bărbatului facem apel la victima anterior menţionată să se prezinte la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public.

De asemenea, cei care o recunosc din fotografii sunt rugaţi să apeleze Poliţia Capitalei prin sistem 112, pentru a ne sprijini în finalizarea cauzei penale.

Galerie foto