05 Octombrie 2017Sursa: DGPMB

COMUNICAT

La data de 29.09.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri au preluat cercetările într-un dosar penal privind agresarea în trafic a unui bărbat în vârstă de 30 de ani.

În fapt, s-a reținut că în după-amiaza zilei de 28.09.2017, în jurul orei 19.00, un bărbat a sesizat prin sistemul 112 faptul că a fost agresat în trafic de alți doi bărbați, în timp ce conducea o betonieră pe raza sectorului 3.

Din investigații a rezultat că altercația ar fi pornit din cauza faptului că cei doi bărbați au fost nemulțumiți că victima circula cu autospeciala, care ar fi depășit gabaritul permis pe strada respectivă, astfel că unul dintre ei a lovit-o în mod repetat cu un obiect tăietor-înțepător în zona umărului stâng.

Victimei i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital.

În urma activităților desfășurate au fost identificați cei doi bărbați, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.

Unul dintre cei doi a fost depistat de polițiști la data de 02.10.2017,  în timp ce încerca să părăsească teritoriul României și a fost condus la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.  În ziua de 4 octombrie a.c. a fost audiat şi al doilea bărbat implicat în cauză.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost comisă fapta, cu un inculpat în stare de arest preventiv şi cu cel de al doilea în stare de reţinere, urmând ca în data de 05.10.2017 să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

*

La data de 03.10.2017  Parchetul de pe lângă Tribunalul București a reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

Din probele administrate în cauză a rezultat că la data de 13.09.2017, în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnul în zona feței, fapt ce a determinat căderea acesteia și lovirea cu capul de carosabil. În urma investigațiilor s-a stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan în trafic, într-o intersecție de pe raza sectorului 5. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, unde a rămas internată, decedând la data de 23.09.2017, ca urmare a leziunilor suferite.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, cu inculpatul în stare de arest preventiv.