11 Octombrie 2017Sursa: DGPMB

COMUNICAT

În dimineaţa de 11 octombrie 2017, Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura reţinerii inculpatului Şerban  Lulu, de 51 de ani,  sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, în seara de 10 octombrie 2017, Serviciul Omoruri a fost sesizat că la o adresă din Bucureşti, sector 3, a fost găsită decedat o femeie de 49 de ani, ce prezenta leziuni de violenţă. Având în vedere acest aspect, procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti ai Serviciului Omoruri, Serviciului Criminalistic şi medic legist s-au deplasat la faţa locului unde au efectuat cercetarea, investigaţii şi audieri în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

La examinarea medico-legală externă au fost decelate multiple leziuni de violenţă, cadavrul fiind ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările efectuate au stabilit că între victimă şi soţul acesteia aveau loc frecvente certuri. Din data de 9 octombrie victima nu a mai fost văzută şi nici nu a intrat în contact cu vreo persoană, ulterior fiind găsită decedată.

Din datele şi probele administrate s-a conturat ipoteza că principal suspect în această cauză este soţul victimei, dispărut de la domiciliu. S-a reliefat posibilitatea ca acesta să se afle într-o zonă a graniţei de sud a ţării, iar în colaborare cu poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, bărbatul a fost depistat. Ulterior, suspectul, de 51 de ani,  a fost condus la audieri, la sediul Poliţiei Capitalei.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura reţinerii inculpatului,  sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunii de omor calificat, de către o persoană care a mai comis anterior o infracţiune de omor asupra unui membru de familie, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.