04 Septembrie 2017Sursa: DGPMB

ACŢIUNE A POLIŢIEI CAPITALEI PENTRU IDENTIFICAREA ŞI COMBATEREA FAPTELOR DE EVAZIUNE FISCALĂ ÎN DOMENIUL COMERŢULUI CU PRODUSE AGROALIMENTARE

La acest moment, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează într-un complex comercial agroalimentar, din sectorul 6, profilat pe vânzarea de produse agroalimentare din toate categoriile.

Acţiunea poliţiştilor Capitalei are drept scop prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilegal, în vederea depistării şi luării măsurilor legale împotriva persoanelor care fac evaziune fiscală și care comercializează ilicit produse agroalimentare.

Acţiunea poliţiştilor este realizată în colaborare cu reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti,  Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei  de Sănătate Publică  şi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului.

Şi această acțiune se circumscrie activităţilor Poliţiei Române pentru asigurarea unui climat de liniște publică, protecția cetățeanului față de practicile comerciale ilicite și însănătoșirea mediului de afaceri.