Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

Peste 90 de poliţişti bucureşteni vor acţiona în ziua de 30 august a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Dinamo” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. DINAMO 1948 BUCUREŞTI şi F.C BRAȘOV , în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal  LIGA I, etapa a VI-a, ediția 2014 – 2015.

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă  risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:


- manifestaţi  răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;

- respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;

- nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi  autovehicule;

- adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic;

 

Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

 

 

 

În ziua de joi, 28 august a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins o femeie în vârstă de 37 de ani care deţinea într-un autoturism mai multe pachete de ţigări pentru care nu au putut justifica posesia.

În fapt, judiciariştii şi poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 20 Poliţie, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au observat, în Piaţa Crângaşi din sectorul 6, o femeie care ar fi oferit spre vânzare ţigări.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au procedat la prinderea persoanei, totodată identificând şi autoturismul pe care aceasta l-ar fi folosit pentru depozitarea produselor din tutun provenite din contrabandă.

Poliţiştii Secţiei 20, în urma controlului efectuat asupra autoturismului în cauză, au descoperit 3.000 de ţigarete fără timbru emis de autorităţile fiscale române, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

 

În seara de miercuri, 27 august a.c., poliţiştii Capitalei au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 31 de ani, la scurt timp după ce acesta ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială situată în sectorul 2 al Capitalei.

În fapt, în jurul orei 21:00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie, în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, au observat un bărbat care transporta un transpalet pe care se aflau mai mulţi etrieri metalici.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au procedat imediat la prinderea şi legitimarea bărbatului pe care, mai apoi, l-au condus la sediul secţiei de poliţie pentru verificări.

Din primele cercetări efectuate de judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, bărbatul, în calitate de paznic la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, ar fi sustras din curtea şantierului un transpalet cu 450 de etrieri metalici în greutate de aproximativ 200 de kilograme.

După ce ar fi reuşit să sustragă bunurile în cauză, bărbatul s-ar fi îndreptat către un centru de colectare a fierului vechi cu intenţia de a le comercializa, moment în care a fost depistat de poliţiştii bucureşteni.

Cercetările sunt continuate în acest caz de Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Google Page Rank
My Google Page Rank
>