Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

În cursul zilei de ieri, 1 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 27 de ani, imediat după ce acesta ar fi sustras, prin smulgere, un telefon mobil.

În fapt, în jurul orei 23:30, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 11, au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi deposedat prin violență, de telefonul mobil după care ar fi părăsit zona.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii bucureşteni au depistat, la scurt timp după comiterea faptei, un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau celor furnizate de partea vătămată.

Astfel, polițiștii Capitalei l-au prins, imobilizat și condus la sediul Secției 11 Poliție, pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-ar fi produs infracţiunea.

Ca urmare a intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, bunul sustras în urma infracţiunii a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Judiciariştii Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu bărbatul în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

 

 

În cursul zilei de ieri, 1 septembrie a.c., polițiștii Capitalei au prins în flagrant un tânăr, în vârstă de 24 de ani, imediat după ce acesta ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-o locuinţă din sectorul 2 al Capitalei.

În fapt, în jurul orei 13.10, poliţiştii bucureșteni au  fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat, prin escaladarea ferestrei, să pătrundă într-un imobil situat în sectorul 2 al Capitalei.

Astfel, poliţiştii Capitalei au acţionat şi au reuşit prinderea, imobilizarea şi identificarea tânărului, la scurt timp după comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie, pentru verificări şi pentru clarificarea situaţiei de fapt.

Din cauza faptului că tânărul prezenta mai multe răni, ce păreau a fi provocate în urma escaladării și spargerii geamului locuinței, acesta a fost preluat de către un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către judiciariştii bucureşteni, a reieșit faptul că tânărul ar fi comis mai multe astfel de infracţiuni, pe raza municipiului Bucureşti.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraților.

 

 

În seara de duminică, 31 august a.c., poliţiştii Capitalei din cadrul Secţiei 5 Poliţie, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 1, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale – D.G.P.M.B., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au destructurat un grup specializat în comiterea infracţiunii de furt din societăţi comerciale.

În fapt, în cursul lunii august a.c, poliţiştii Capitalei au documentat activitatea infracţională a unui grup, specializat în săvârşirea infracţiunii de furt calificat din societăţi comerciale.

În seara de duminică, 31 august a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii bucureşteni, având informaţii cu privire la faptul că membrii grupului intenţionează să sustragă bunuri de pe raza sectorului 1 al Capitalei, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a acestora.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au procedat la supravegherea celor în cauză şi au acţionat imediat cum au observat că aceştia ar fi sustras două generatoare electrice din curtea unui imobil situat în sectorul 1.

După prinderea şi imobilizarea bănuiţilor, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, poliţiştii Capitalei i-au condus la sediul Secţiei 5 Poliţie pentru cercetări şi documentarea activităţii infracţionale.

Ulterior, poliţiştii bucureşteni au reuşit prinderea a altor două persoane, un tânăr în vârstă de 23 de ani şi o tânără în vârstă de 16 ani, bănuiţi că ar fi făcut parte din acelaşi grup şi ar fi participat la alte fapte de natură penală.


În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Capitalei au constatat faptul că, în cursul lunii august a.c., membrii grupului, ar fi sustras din şase societăţi comerciale, 1200 kg de cablu din cupru, treisprezece tamburi ce conţineau cabluri electrice de diferite dimensiuni, 426 bucăţi de carcase de motor din fontă, aproximativ 2.000 kg de cablu din cupru, 10 motoare electrice de diferite capacităţi, trei mosoare de cupru de diferite grosimi şi două aparate de sudură.

Prin activitatea infracţională desfăşurată, bănuiţii ar fi produs un prejudiciul de aproximativ 200.000 de lei, în dauna societăţilor comerciale.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


DESCARCA FILM

Click to download in FLV format (5.77MB)

 

 

 

Google Page Rank
My Google Page Rank
>