Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, pe raza municipiului Bucureşti.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii Secţiei 13 a reieşit faptul că bărbatul urmărea victimele, le imobiliza şi prin acte de violenţă încerca să întreţină relaţii sexuale cu acestea.

Astfel, poliţiştii bucureşteni au stabilit faptul că, la data de 04 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, ar fi urmărit o tânără de 22 de ani, până când aceasta a intrat în scara blocului unde locuieşte, unde ar fi atacat-o şi ameninţând-o cu acte de violenţă ar fi întreţinut relaţii sexuale, fără acordul acesteia.

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în apropierea unei staţii de metrou din Sectorul 3, ar fi urmărit o femeie de 32 de ani, iar, la un moment dat, ar fi imobilizat-o şi ar fi încercat să-i sustragă geanta, însă aceasta ar fi reuşit să se apere şi să îndepărteze agresorul.

În continuare, poliţiştii bucureşteni au stabilit că, la data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 23:15, în timp ce se afla în apropierea aceleaşi staţii de metrou, ar fi urmărit o altă femeie, în vârstă de 40 de ani şi prin violenţă, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale, însă şi aceasta a reuşit să se apere şi să îndepărteze agresorul.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, tentativă la viol şi tentativă la tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

 

În cursul zilei de ieri, 16 aprilie a.c., poliţiştii Capitalei au reuşit destructurarea unui grup infracţional format din cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 42 de ani, specializat în comiterea de furturi din societăţi comerciale.

Poliţiştii bucureşteni au reţinut în sarcina acestora un furt comis la data de 7 februarie a.c., când, pătrunzând într-o hală dezafectată situată în incinta unei societăţi comerciale din sectorul 3 al Capitalei, au sustras 30 de bucăţi de cablu din aluminiu a câte 3 metri fiecare şi 30 kg cabluri din cupru.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 8.200 de lei, a fost recuperat integral.

Cercetările sunt continuate de către judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu patru dintre cei în cauză în stare de reţinere.

 

 

În cursul zilei de miercuri, 16 aprilie a.c., poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au reuşit, în urma efectuării a şase percheziţii domiciliare, destructurarea unui grup infracţional specializat în comiterea de furturi de auto.

Astfel, în perioada noiembrie 2013 – aprilie 2014, poliţiştii bucureşteni au documentat activitatea acestui grup infracţional, format din trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 33 de ani, în sarcina cărora au fost reţinute comiterea a 13 furturi de autoturisme, toate având aceeaşi marcă.

Poliţiştii Capitalei au stabilit că cei în cauză acţionau după o prealabilă supraveghere a viitoarelor victime, pentru stabilirea programului acestora şi comiteau faptele numai dimineaţa, în intervalul orar 0430-0530.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti au fost identificate şi ridicate cinci autoturisme, despre care există suspiciuni temeinice că provin dintre cele furate, prezentând modificări la nivelul elementelor de identificare, urmând să fie supuse expertizelor criminalistice.

Totodată, au fost puse în executare opt mandate de aducere, în vederea identificării şi depistării persoanelor care puteau avea legătură cu faptele comise.

Prejudiciul cauzat este estimat la 450.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu doi dintre bănuiţi în stare de reţinere, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

 

NE INTERESEAZĂ PĂREREA Dvs.

Google Page Rank
My Google Page Rank

>