Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

La această oră, peste 300 de poliţişti bucureşteni, fac mai multe controale şi verificări la cele mai mari pieţe agroalimentare şi zone aglomerate din Capitală, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale precum şi a infracţiunilor de natură economică.

Totodată, alături de poliţiştii Capitalei, vor acţiona specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, ai Protecţiei Mediului, ai Direcţiei Generale a Vămilor, ai Direcţiei pentru Sănătate Publică, ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială.

 

 

În ziua de miercuri, 27 august a.c., poliţiştii Capitalei specializaţi în investigarea fraudelor, au efectuat controale la societăţi comerciale, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi a muncii la negru şi gri.

Cu această ocazie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3 au verificat două societăţi comerciale, constatând comiterea a două infracţiuni, una de evaziune fiscală şi o infracţiune privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Poliţiştii bucureşteni au identificat la una din societăţile comerciale verificate, un număr de 152 de CD-uri care nu aveau aplicate holograme specifice şi pentru care, administratorul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Astfel, poliţiştii Capitalei au luat măsura indisponibilizării CD-urilor identificate, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi a infracţiunii privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

 

 

În cursul zilei de ieri, 27 august a.c., judiciariştii Capitalei au identificat şi prins un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţă.

În fapt, judiciariştii Secţiei 11 Poliţie, efectuând cercetări într-un dosar privind comiterea, în data de 23 august a.c., a unei tentative de furt din curtea unei locuinţe situată în sectorul 3, au reuşit identificarea şi prinderea bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii.

În urma cercetărilor efectuate cu privire la cel în cauză, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, acesta, în perioada 8 februarie – 10 iunie a.c., prin escaladarea gardului împrejmuitor, ar fi pătruns în curţile a cinci locuinţe şi a unei societăţi comerciale din sectorul 3 al Capitalei.

Din cele şase locaţii, bărbatul ar fi reuşit să sustragă mai multe bunuri în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Judiciariştii Capitalei continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

 

Google Page Rank
My Google Page Rank
>