Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

În dimineaţa de joi, 18 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – D.G.P.M.B. și al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, au făcut o percheziţie în județul Olt, într-un dosar privind comiterea mai multor infracţiuni de şantaj.

În fapt, poliţiştii specializați în investigații criminale au documentat în perioada august – septembrie a.c., activitatea unui tânăr, în vârstă de 27 de ani, care ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de șantaj prin intermediul internetului.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că, tânărul prin intermediul unui site de socializare și folosindu-se de un nume fictiv, ar fi abordat mai multe persoane, obținând de la acestea materiale compromițătoare cu conotație sexuală iar, apoi le-ar fi solicitat persoanelor să întrețină relații intime și să-i ofere bunuri de natură patrimonială în schimbul nepublicării acelor materiale.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate, a fost identificat bărbatul și condus la sediul Secției 7 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, precum și mai multe documente, cartele telefonice și terminale mobile, despre care există suspiciunea că provin din fapte ilicite sau au fost folosite la infracțiunile cercetate.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.


DESCARCA FILM

Click to download in FLV format (4.59MB)


 

 

La data de 18 septembrie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 04 august a.c., o minoră de 16 ani a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.


Minora dispărută se numeşte BADOI AMELIA-ELENA, are vârsta de 16 ani şi are următoarele semnalmente:


-Înălţime 1,60 m; greutate 45 kg;  faţă ovală; ten deschis; ochii căprui; păr șaten închis, de lungime medie.Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la minora dispărută, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

 

În cursul zilei de joi, 18 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, act sexual cu un minor, hărţuire şi violarea secretului corespondenţei.

În baza sesizărilor părţilor vătămate, doi bărbaţi şi o femeie, toți cu vârstele de peste 60 de ani, conform cărora bărbatul menţionat i-ar fi ameninţat, hărţuit şi sustras corespondenţa de la adresa de domiciliu.

Astfel, în perioada august –septembrie 2014, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a persoanei reclamate, reţinând în sarcina acestuia şi infracţiunea de act sexual cu o minoră, profitând de autoritatea şi influenţa asupra victimei.

La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii au pus în executare două percheziţii domiciliare în Bucureşti, sectorul 4, fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri probatoare.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, act sexual cu un minor, hărţuire şi violarea secretului corespondenţei, cu bărbatul în stare de reținere.

 

Google Page Rank
My Google Page Rank
>