Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

La data de 9 septembrie 2011, în jurul orei 02:45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe str. C.A. Rosetti, sectorul 1, pe P. Angelo de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Mercedes având o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool în aerul expirat. P. Angelo a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

 


La data de 9 septembrie 2011, în jurul orei 03:40, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat la intersecţia Şos. Nordului cu Bd. Beijing, sectorul 1, pe W. Alexandru de 24 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Toyota având o concentraţie alcoolică de 0,61 mg/l alcool în aerul expirat. W. Alexandru a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 9 septembrie 2011, în jurul orei 04:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe str. Iohan Sebastian Bach, sectorul 2, pe S. Marian de 32 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Toyota având o concentraţie alcoolică de 0,88 mg/l alcool în aerul expirat. W. Alexandru a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

La data de 9 septembrie 2011, în jurul orei 04:20, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat la intersecţia Bd. Beijing cu Şos. Nordului, sectorul 1, pe L. Cristian de 19 ani, din judeţul Vaslui, care conducea un autoturism marca Skoda având o concentraţie alcoolică de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat. L. Cristian a fost condus la I.N.M.L. pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare care va fi înaintat spre soluţionare Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.

 

 

Ultima actualizare (Vineri, 09 Septembrie 2011 11:29)

 
>