Get Adobe Flash player
Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor

 

La data de 18 septembrie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că, în data de 04 august a.c., o minoră de 16 ani a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.


Minora dispărută se numeşte BADOI AMELIA-ELENA, are vârsta de 16 ani şi are următoarele semnalmente:


-Înălţime 1,60 m; greutate 45 kg;  faţă ovală; ten deschis; ochii căprui; păr șaten închis, de lungime medie.Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la minora dispărută, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

 

În cursul zilei de joi, 18 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, act sexual cu un minor, hărţuire şi violarea secretului corespondenţei.

În baza sesizărilor părţilor vătămate, doi bărbaţi şi o femeie, toți cu vârstele de peste 60 de ani, conform cărora bărbatul menţionat i-ar fi ameninţat, hărţuit şi sustras corespondenţa de la adresa de domiciliu.

Astfel, în perioada august –septembrie 2014, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a persoanei reclamate, reţinând în sarcina acestuia şi infracţiunea de act sexual cu o minoră, profitând de autoritatea şi influenţa asupra victimei.

La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii au pus în executare două percheziţii domiciliare în Bucureşti, sectorul 4, fiind ridicate în vederea cercetărilor mai multe înscrisuri probatoare.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, act sexual cu un minor, hărţuire şi violarea secretului corespondenţei, cu bărbatul în stare de reținere.

 

 

În cursul zilei de miercuri, 17 septembrie a.c., poliţiştii Capitalei au reţinut două tinere, în vârstă de 25, respectiv 29 de ani, la scurt timp după comiterea infracţiunii de înşelăciune, într-un complex comercial situat în sectorul 5.

În fapt, la data menţionată, în jurul orei 13:00, una dintre cele două tinere, profitând de neatenţia angajaţilor, a înlocuit etichetele cu preţurile mai multor produse cu etichetele altor produse pe care erau afişate preţuri mai mici.

Astfel, aceasta a plătit pentru produsele selecţionate  suma de aproximativ 328 de lei, în locul sumei de 1.770 lei, preţul real al produselor, după care ar fi părăsit magazinul.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că lucrătorul comercial care a scanat codurile produselor prezentate la casă şi care a emis bonul fiscal este sora tinerei, ajutând-o la comiterea infracţiunii.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.440 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu cele două tinere în stare de reţinere.

 

Google Page Rank
My Google Page Rank
>